Întâlnirea lunii februarie a Reţelei Profesionale din Domeniul Violenţei Domestice

sigla bcrs-stiriÎn data de 24 februarie 2017, ora 10 vă invităm să participaţi la întâlnirea lunară a reţelei profesionale din domeniul violenţei domestice şi ale serviciilor sociale conexe, care va avea loc în cadrul întalnirilor de reţea ale Programului pentru Prevenirea şi Combaterea Violenţei Domestice al Bisericii Reformate Casa Speranţei. În cadrul acestei întâlniri doamna avocat Liliana Ștefănescu Goangă va prezenta aspecte utile despre ordinul de restricție.

Participarea este liberă. Întalnirea are loc la adresa: Str. Moldovei, nr.2 - Biserica Reformată Casa Speranței.

Persoane de contact:

 

Maria Hretculesei – voluntar Biserica Reformată „Casa Speranţei": Tel. 0723134358 ; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Zoltani Katalin - asistent social/coordonator proiecte Biserica Reformată Casa Speranței: Tel. 0268-421244 sau mobil: 0744368196 ; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Antal Dalma Delia - psiholog clinician specialist, psihoterapeut Programul pentru Prevenirea şi Combaterea Violenţei Domestice: Tel./ Fax: 0268-471347 sau mobil: 0744757161; e- mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sisak Imola - psiholog clinician principal Adăpostul de Criză „Esther": Tel/Fax:0268360470 au mobil: 0748232525; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Free Joomla! template by L.THEME