Training pentru mentori în lucrul cu tinerii din centre de plasament

mentoringAsociatia de Servicii Sociale Scut din Brasov, va invita la trainingul de pregatire a mentorilor pentru lucrul cu tinerii proveniti din centrul de plasament. Training-ul se va desfasura la Zarnesti, in perioada 14 - 19 septembrie 2017. Costurile de cazare si masa sunt suportate de organizatori. Pregatirea mentorilor se realizeaza in cadrul proiectului "Tineri pentru TINEri", implementat de Asociatia de Servicii Sociale Scut si finantat de Ministerul Tieretului si Sportului.

Conditii de participare:
- varsta intre 18 si 35 de ani
- studenti / profesionisti in domenii socio-umane sau voluntari / colaboratori ai ONG-urilor / institutiilor care lucreaza cu tineri proveniti din sistemul de ocrotire de stat
- 20% dintre participanti vor fi tineri aflati in situatii de vulnerabilitate (avand prioritate tinerii proveniti din sistemul de ocrotire de stat)

Persoanele interesate de participarea la training sunt rugate sa completeze formularul de inscriere de aici pana in 6.09.2017 si sa il trimita pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la: Cristina Mirica - 0757100337, 0732305418, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

Free Joomla! template by L.THEME