Curs de instruire "Îngrijirea competentă a copiilor care au suferit traume"

arfoAlianța România Fără Orfani (ARFO) este o alianță a câtorva ONG-uri din țară care și-au propus să acționeze pentru ca fiecare copil să crească într-o familie. În perioada următoare, echipa alianței oferă la cerere un curs interactiv pentru cei care lucrează cu copiii aflați în dificultate. Descarcă aici detaliile Cursului de instruire "Îngrijirea competentă a copiilor care au suferit traume".

La nivel de țară, ARFO desfășoară mai multe tipuri de activități, cum ar fi: lobby pentru îmbunătățirea legislației, cursuri pentru dezvoltarea competențelor în îngrijirea copiilor cu istoric traumatic, tabere pentru familii adoptive și de plasament, conferințe, etc. ARFO își dorește ca și la nivelul județului Brașov să particularizeze viziunea alianței.

Detalii pentru colaborare la Alexandru Ilie, director Alianța România Fără Orfani, contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

La nivelul județului Brașov, avem ca reprezentant Asociația Umanitară Un Nou Început, care este membră ARFO, contact: Julianna Citirigă, asistent social: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Free Joomla! template by L.THEME