Concert extraordinar al organizației SUPERAR România

Superar România vă așteaptă miercuri, 14 iunie, de la ora 18.00, în Cetatea Ghimbav, la un concert cu peste 200 de copii pe scenă!  Superar exploatează efectele pozitive ale muzicii, ale activitățiilor creative și oportunitățile pe care le oferă pentru a inspira copiii și tinerii să facă un pas spre o societate cu șanse egale.

"A face muzică împreună întărește sentimentul de toleranță, lucru în echipă, capacitatea de a accepta observații, și joacă un rol important în crearea unui spirit comunitar, a unor abilități de comunicare și creează un sentiment de durată al comunității."- Elana Andrews, coordonator și dirijor Superar România

De asemenea, Superar motivează copiii să își depășească limitele pentru a își dezvolta potențialul și să profite de oportunități printr-o creare activă a muzicii. Iar cu ajutorul puterii muzicii, Superar conectează oamenii din afara frontierelor, promovează dialogul și oferă o experiență pozitivă prin intermediul unui mediu creativ. Detalii despre Superar puteți citi aici.

SuperarGhimbav

Free Joomla! template by L.THEME