Apel înscrieri în tabăra de vară "Media și Drumul grâului", organizată de Fundația Agapedia

TabaraVaraAgapedia afisPe parcursul a 5 zile, în perioada 31 iulie – 04 august 2017, Fundația Agapedia invită copiii între 10-14 ani în frumosul Centru Turistic Malomkert din comuna Cernat, județul Covasna, unde aceștia au ocazia să redescopere liniștea vieții de la țară, într-un traseu pe drumul grâului, de la spicele de grâu până la pâine, experiență care include prepararea rețelei tradiționale Kürtőskalács și documentarea obiceiurilor și a poveștii morii de apă.

Cernatul din Secuime (județul Covasna), este un sat montan, plin de tradiții, unde odinioară au funcţionat 34 de mori de apă, iar în zilele noastre încă mai fac zgomot câteva mori. În această tabăra de vară, tinerii participanți se vor bucura de o nouă experiență frumoasă. Vor trăi tradițiile locului; vor afla povestea grâului și a drumului pe care acesta îl parcurge până devine pâine; vor prepara delicatese specifice zonei, aflând mai multe și despre meseria de brutar; vor vizita Moara de apă și diverse obiective ale locului. De asemenea, vor învăța să filmeze și editeze un film documentar de scurt metraj. Nu în ultimul rând, vor cânta - în sesiuni speciale de karaoke, și se vor juca.  

Câteva informații utile:

  • Număr participanți tabăra de vară – 20 de copii, pentru care este necesar avizul medical al copilului (aviz medical eliberat cu 48 de ore înainte de sosirea în tabără).
  • La înscrierea în tabără se va achita întreaga sumă prevăzută, banii se returnează doar în cazuri obiective, respectiv a anulărilor efectuate cu minim 14 zile înainte de sosirea în tabără.
  • Transportul Brașov – comuna Cernat, județul Covasna (și retur) este inclus în costul taberei. Plecarea se face în 31 iulie 2017, de la sediul din str. Bisericii Române nr. 48, Brașov.
  • Prima masă servită în ziua sosirii este gustarea de la ora 10:30, iar ultima este gustarea de la ora 17:00, din ziua plecării.
  • Intrările la obiectivele turistice sunt incluse în costul taberei.

Și pentru că vacanța de vară vine cu soare și entuziasm, se oferă un discount de 15% la înscrierea celor mici în Tabăra de vară Agapedia - Media și Drumul grâului! Noul preț, valabil până la 30 iunie, este de 850 lei. Ultimele locuri disponibile, așa că, grabiți-vă!  Alte discount-uri oferite:

  • * 20% reducere pentru cel de-al doilea copil înscris din aceeași familie.
  • ** 50 lei reducere pentru fiecare copil înscris, la recomandarea dumneavoastră, în tabăra noastră.

Pentru mai multe informații și înscrieri: Comnac Roxana - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon fix: 0369-409115, mobil: 0758-057094

Oferta de prezentare a taberei poate fi descărcată aici.

 

Free Joomla! template by L.THEME