Întâlnire la Brașov a Alianței România Fără Orfani

arfoAlianța România Fără Orfani este o alianță a câtorva ONG-uri din țară care și-au propus să acționeze pentru ca fiecare copil să crească într-o familie. Invitația echipei este către alte organizații interesate de a face parte din această alianță și împreună să contribuie la îndeplinirea misiunii. Prima întâlnire în acest scop are loc vineri, 26 Mai 2017, ora 18:00 la adresa strada Cocea nr.1-3, etajul 2, Brașov (Biserica C3).

La nivel de țară, ARFO desfășoară mai multe tipuri de activități, cum ar fi: lobby pentru îmbunătățirea legislației, cursuri pentru dezvoltarea competențelor în îngrijirea copiilor cu istoric traumatic, tabere pentru familii adoptive și de plasament, conferințe, etc. ARFO își dorește ca și la nivelul județului Brașov să particularizeze viziunea alianței (aici puteți descărca informațiile privind identitatea ARFO).

La Brașov, Asociația Umanitară Un Nou Început este membră în ARFO și facilitează detalii organizatorice, informații la suplimentare: Citiriga Julianna Mariana -  Asistent Social Asociația Umanitară Un Nou Început, 0747.953.996.


 Cum a fost la această întâlnire poți afla din acest mesaj transmis de Julianna Citirigă - descarcă aici.

 

Free Joomla! template by L.THEME