Invitație eveniment "Adoptă un consilier" - 4 aprilie 2017

apdbv stiriAsociația Pro Democrația Club Brașov organizează în data de 4 aprilie 2017, ora 11.00, la Tipografia , str. Postăvarului nr. 1 un eveniment de prezentare a proiectului “Adoptă un consilier”.

Scopul proiectului este stimularea consilierilor locali pentru consultare publică și informarea cetățenilor municipiului Brașov. În cadrul acestui proiect ne propunem ca prin implicarea cetățenilor (30 de voluntari), să monitorizăm și evaluăm activitatea consilierilor locali din municipiul Brașov pe o perioadă de 10 luni. Totodată dorim ca împreună cu alți actori publici, să identificăm modalități prin care să creștem gradul de transparență al actului decizional la nivelul Consiliului Local Brașov.

Cu prilejul acestei întâlniri ne propunem să prezentăm activitățile acestui proiect, să apreciem măsura în care organizațiile neguvernamentale brașovene se pot implica în acest proiect, să vă oferim material prin care să ne sprijiniți în atragerea de voluntari în cadrul acestui proiect și să discutăm care sunt așteptările dumneavoastră cu privire la acest proiect.

Demersul nostru este motivat de dorinta de a susține procesul democratic îmbunătățind relația între alegători și aleși, prin creșterea gradului de comunicare și transparență decizională.

Vă invităm să participați la acest eveniment și vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până la data de 3 aprilie 2017, ora 12.00

Andreea Socaciu - Manager proiect

Confirmările se fac pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau  la telefon: 0754833752 – ORANGE fix (9:00-13:00). Persoană de contact: Andreea Socaciu

"Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Raiffeisen Bank ".

Free Joomla! template by L.THEME