Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social organizează "Săptămâna dialogului civic"

mcpds stiriMinisterul Consultării Publice și Dialogului Social organizează în perioada 27.03.2017 – 31.03. 2017, “Săptămâna dialogului civic”, prilej cu care invităm la masa dialogului organizațiile neguvernamentale pentru a stabili modalitatea de colaborare dintre minister și societatea civilă, precum și pentru a identifica problemele sectorului neguvernamental și a prelua expertiza dumneavoastră din domeniul în care activați.

Avem plăcerea să vă anunțăm că domnul Gabriel Petrea, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social (MCPDS), vă invită în data de 30 martie a.c., ora 14:00 (TBC) să participați la întâlnirea cu organizațiile neguvernamentale din domeniul de activitate prestații sociale și accesibilizare. Ora urmează să fie confirmată în funcţie de sedinţa de Guvern.

Totodată vă rugăm să vă alăturați demersurilor echipei guvernamentale în construirea unui cadru bazat pe încredere și transparență între sistemul public și grupurile specializate și să vă înscrieți în Registrul Unic al Transparenței Intereselor (RUTI) http://ruti.gov.ro/formular-de-inregistrare/. Menționăm că noi vom înregistra întrevederea dumneavoastră cu domnul Ministru Gabriel Petrea în Registrul Unic al Transparenței Intereselor (RUTI).

saptdialogcivicÎntâlnirea va avea loc la sediul Ministerului – Bulevardul Magheru, Nr 7 . Vă rugăm să ne confirmați prezența dumneavoastră și datele de contact pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., consilier Ministru, până la data de 29.03.2017, ora 16.00. Puteţi consulta programul pentru săptămâna dialogului civic mai jos, sau la adresa http://dialogsocial.gov.ro/saptamana-dialog-civic/.

 

 

Free Joomla! template by L.THEME