Se caută organizaţii locale sau grupuri de iniţiativă cu proiecte curajoase!

BH2017Brașov Heroes este un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitate. O cursă cu obstacole unde comunitatea se întâlneşte, aleargă şi, prin implicarea fiecărui participant, strânge fonduri pentru cauzele înscrise.

Organizaţiile locale sau grupurile de iniţiativă propun cauze, iar alergătorii care vor să se înscrie la cursă aleg un proiect pe care îl susţin cu 50 la sută din taxa de participare. În plus, ei işi mobilizează prietenii pentru a dona pentru proiectul susţinut. În primele trei ediții am reuşit să strângem peste 150.000 de lei pentru proiecte de educaţie, cultură, mediu şi social.

Anul acesta organizăm a patra ediţie şi căutăm proiecte fac un bine și vorbesc de bine. Care înfrumuseţează oraşul, cartierul sau strada de lângă noi. Proiecte care mișcă oameni și-i fac să lucreze împreună într-un scop mai generos decât nevoile personale. Care scot cultura în stradă sau care o aduc mai aprope de oameni. Care vorbesc despre toleranţă, compasiune sau acceptare diferențelor celor de lângă noi. Proiecte care ne educă entreprenorial, non-formal sau care ne provoacă să trăim experiențe inedite. Care ne ajută să trăim sănătos. Care ne emoţionează şi ne fac să ajutăm.

Fundația Comunitară caută proiecte care au nevoie de un buget de maxim 7.000 de lei pentru a deveni realitate şi pentru care să strângem împreună fonduri la Brașov Heroes.

Proiectele pot fi depuse și de grupuri de inițiativă - echipe de minim 3 prieteni, vecini, colegi, colaboratori care, deși nu au o formă juridică de constituire, se reunesc pentru un proiect specific pentru care vor strânge fonduri la Brașov Heroes.

Aplicațiile pot fi completate până pe 20 februarie aici:

http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/inscrie-proiect.php

Cauzele selectate vor fi anunțate pe 1 martie.

 

 

Free Joomla! template by L.THEME