sigla bcrs-stiriStimați parteneri, dragi colegi,

Cu deosebită îndurerare împărtășim cu voi decesul pastorului Miklós Ménessy, directorul Centrului Reformat “Casa Speranței” în zorii zilei de marți.

Poate să existe o Casa Speranței fără „Domnul Pastor”? Pentru a răspunde la această întrebare, ne întoarcem la una dintre predicile lui: …te rog să te uiți pentru câteva momente asupra mâinilor tale. Să te uiți la acele mâini, care sunt mereu în fața ochilor, dar niciodată nu suntem atenți la ele. Uită-te la dosul mâinii tale. După aceea uită-te la palma ta – oare ce-ți povestește ea? Ce fel de întâmplări sunt ascunse acolo? Uită-te la degete și vezi felul în care culoarea lor se schimbă dacă le strângi în pumn. (...) Aceași mână poate să ajute, dar să și rănească. Poate să ridice, dar să și dărâme. Poate să creeze, dar să şi distrugă.

logo hcs 200 140HOSPICE Casa Speranței are plăcerea de a vă face cunoscut un deosebit eveniment de strângere de fonduri. “Efectul razelor gamma asupra crăițtelor lunatice” – un spectacol din repertoriul Teatrului Metropolis, București, în regia Mariana Cămărășan cu o distribuție de excepție: Oana Pellea, Alexandrina Halic, Florina Gleznea, Cristina Casian. Evenimentul va avea loc în 7 mai, de la ora 19.00, la Teatrul Sică Alexandrescu.

Free Joomla! template by L.THEME