logo scut

În periada 6 septembrie – 6 noiembrie 2021 se desfășoară proiectul „Explorator pentru viitorul meu”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Scopul proiectului este integrarea socio-profesională a tinerilor proveniți din sistemul de protecție a copilului în contextul social creat de pandemia Covid, prin acordarea de servicii integrate.

 

logo scut

În perioada 06.09.2021 – 06.11.2021 Asociația de Servicii Sociale SCUT Brașov demarează proiectul SCUTieri în acțiune, proiect cofinanțat de către Municipiul Brașov, Direcția de Asistență Socială.

 

peca 2015

Cu o finanțare oferită de TELUS International în valoare de 21373 lei pentru Proiecul "The digital learning process of abandoned children"   Fundația pentru Copii Abandonați din Ghimbav, jud. Brașov a achiziționat echipamente digitale pentru activitățile educaționale online ale celor 19 copii de la Casa Prichindel și Casa Livezii, pentru un început bun în anul școlar 2020-2021 și pentru activități în vacanțe ca: logopedie, învățarea unei limbi străine, matematică și limba română, jocuri educative și dobandire de abilități informatice. Detalii despre proiect: 0741124473

 

logo atipic mic

Asociația ATIPIC Brașov își dorește să promoveze și să apere drepturile și interesele persoanelor cu autism și alte afecțiuni psihice și neuro-motrice.

Luna decembrie, asociația organizează un eveniment caritabil deosebit. Fondurile strânse vor susține programele de intervenție menite să faciliteze integrarea socială a copiilor cu autism.

 

Cercul de donatori este un eveniment de strângere de fonduri pentru care un grup de oameni propun și selectează 3 proiecte din comunitate. În cadrul evenimentului, proiectele au la dispoziție max 12 minute să convingă audiența să le acorde fondurile și susținerea necesară.

CINĂ PENTRU VIAȚĂ este un eveniment caritabil organizat de fundația Iochebed ce va avea loc în data de 11 Octombrie la Biserica Creștină Baptistă nr. 1, strada Dealul Melcilor nr. 3.

Free Joomla! template by L.THEME