techsoup-ongonline-stiriO organizație rezistentă trebuie să aibă și abilităti digitale. Reîncepe Școala Digitală pentru ONG-uri și continuă să te pregătească să produci și mai multă schimbare în România! Începând din 7 februarie 2017, te poți înscrie la ediția a doua a ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri. Primele traininguri online ale ediției debutează pe 21 februarie și vor continua până în iulie 2017.

AEPCAsociatia pentru Educatie Practica si Creativa, impreuna cu partenerul sau – Fundatia de Dezvoltare Locala „Speranta" - anunta organizarea unui Workshop International pentru promovarea economie sociala la nivel local. Evenimentul are loc in perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, incepand cu ora 10.00, in Brasov, la Hotel Cubix (Bd. Saturn nr 47) si este organizat in cadrul proiectului „Creative Social BIZ".

profamConsiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) va organiza miercuri, 24 septembrie 2014, începand cu ora 10:00, la Hotel Aro Palace, Bd. Eroilor nr. 27, din Braşov, "Campania de promovare a poveştilor de succes ale femeilor de afaceri", campanie organizată în cadrul proiectului PRO F.A.M.- Reintegrarea pe piata muncii a mamelor copiilor cu dizabilitati din regiunile București Ilfov, Centru și Sud-Est prin dezvoltarea sistemului de competențe și aptitudini antreprenoriale si prin obținerea de noi calificări solicitate pe piața muncii.

iulia-stiriUna dintre calităţile cheie ale unui bun comunicator este empatia. Din punctul de vedere al sectorului non-profit, ea funcţionează multi-direcţional.

Avem empatia faţă de beneficiari: care sunt problemele lor, ce se raportează la ele şi care este susţinerea de care au nevoie. Empatia faţă de voluntari şi parteneri: ce îi motivează pe aceştia să se implice, cum îi putem convinge să se implice mai mult.

facebook 1823287b-stiriLa finele lui 2011, Facebook (care a luat fiinţă în 2004) se lăuda cu peste 800 de milioane de utilizatori, marea lor majoritate (în jur de 80%) din America de Nord. În România, peste 4 milioane de persoane au conturi active pe Facebook. Acestea sunt doar câteva date statistice despre cea mai importantă reţea de socializare din lume. Şi totuşi la ce bun Facebok-ul ăsta, pe lângă faptul că îţi poate consuma tot timpul (liber sau nu...).

poza articol - stiriONG-urile zilelor noastre au în general priză la public datorită felului în care se poziţionează, se promovează şi apoi se vând. În această piaţă bombardată de informaţie, este foarte important ca fiecare ONG să-şi găsească publicul ţintă şi canalul de comunicare.

Pagina 1 din 2

Free Joomla! template by L.THEME