CursuriCAN2018 stiriOferta propusă pentru personalul din cadrul serviciilor sociale publice sau private, lucrători de tineret, pedagogi sociali, voluntari, profesori, consilieri școlari, dar și persoane interesate de dezvoltare personală, cuprinde un program de 7 cursuri tematice și 12 cursuri care se pot organiza la cerere pe parcursul anului 2018.

Logo UNI 1 stiriDin luna mai 2017, avem un nou membru partener! Misiunea Asociației Umanitare "Un nou început" (UNI) este de întreprinde demersurile necesare pentru ca fiecare copil din evidența sistemului de protecție socială să aibă șansa de a fi crescut într-o familie, iar familiile adoptive să fie instruite în vederea dezvoltării abilităților parentale. Printre serviciile oferite de Asociația UNI regăsim: consultanță pre-adopție și plasament, consiliere post adopție și plasament, construirea unei comunități și grup de suport pentru părinți adoptivi. Printre planurile de viitor ale echipei este și deschiderea unui centru de zi. Detalii și date de contact, pe pagina Asociației Umanitare Un Nou Început.

Eu și Săcele PNG stiirElevii liceelor din Săcele marchează vineri, 24 martie 2017, Ziua Tineretului Săcelean!

Pentru că în Săcele trăiesc peste 9000 de Copii și Tineri. Pentru că peste 4000 dintre ei învață în școlile și liceele din Săcele. Pentru că este o zonă cu Istorie. Pentru că este o zonă cu Natură. Pentru că Săcele este orașul Nostru, ne-am hotărât să facem un festival al Tineretului săcelean. Acesta va avea loc în luna iunie, în ultima săptămână de școală. Și cum până în vară nu mai aveam răbdare lansăm ideea noastră ”Eu și Săcele” printr-o Zi a Tineretului.

pedagogsocialAcest program de formare urmăreşte dezvoltarea de competenţe profesionale care să permită însoţirea beneficiarului astfel încât acesta să depăşească situaţiile dificile cu care se confruntă. Cursul se adresează persoanelor care lucrează/care intenționează să își desfășoare activitatea profesională în domenii care presupun interacțiunea cu copiii: asistență socială; educație; pedagogie; psihologie; babysitting; activități ludice, de petrecere a timpului liber etc.

Free Joomla! template by L.THEME