Asociaţia New Generation Impact

logo new_generation Asociaţia New Generation Impact Adresa:Str. 11 Iunie 1848, nr.27, Brasov, 550233
Telefon: 0729942333
E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.newgenerationimpact.ro

Prezentare:
Misiunea NGI este sa ofere sprijin si sa creeze oportunitati pentru copii si tineri de a experimenta valori autentice in proiectele si activitatile NGI, de a-si pune in valoare ideile si de a-si exprima valorile prin activitati concrete specifice varstei lor.

Scopul asociatiei este sprijinirea educatiei civico-moral-crestine a copiilor si tinerilor fara deosebire de sex, nationalitate, rasa si apartenenta religioasa, cat si dezvoltarea aptitudinilor generale si incurajarea initiativelor pentru activitati educative.

In vederea atingerii misunii si scopului asociatia desfasoara activitati si programe specifice tinerilor pentru promovarea valorilor civico-moral-crestine, prin activitati sportive, organizarea de cluburi, tabere si excursii.

Servicii :

1. Masuri si activitati de organizare si dezvoltare comunitara in plan social pentru incurajarea participarii si solidaritatii social: dezvoltarea de programe cu caracter comunitar – centru de consiliere pentru tineri post-institutionalizati “Busola”
2. Masuri si activitati de organizare si dezvoltare comunitara in plan social pentru incurajarea participarii si solidaritatii social: dezvoltarea de programe cu caracter comunitar – club pentru copii institutionalizati “Celebrarea Vietii”
3. Masuri si activitati de organizare si dezvoltare comunitara in plan social pentru incurajarea participarii si solidaritatii social: dezvoltarea de programe cu caracter comunitar – tabere pentru copiii institutionalizati
4. Masuri si activitati de organizare si dezvoltare comunitara in plan social pentru incurajarea participarii si sensibilizare sociala: program de informare si constientizare asupra situatiilor de risc social – Proiect pentru sprijinirea educatiei cu privire la preventia consumului de droguri .

Conducere:
Valentin Ştef - Presedinte
Daniel Mocan - Vicepresedinte
Daniela Făgădar - Secretar


Free Joomla! template by L.THEME